Bine ati venit!

Bine ati venit pe situl mountainpro, agentia romana de ghizi montani si activitati outdoor! Daca sunteti interesati de explorarea muntilor Romaniei - si nu numai, aici este locul ideal in care puteti beneficia de sprijinul unui ghid montan atestat. Va oferim o un spectru larg de servicii referitoare la activitatile cu specific montan, de la turism si escalada pina la alpinism si evenimente de tip teambuilding, sau la activitati de initiere si perfectionare in ski si snowboard. Telul nostru este sa oferim servicii profesionale la standarde superioare intr-un mediu SIGUR, lipsit de pericole. Gustati aventura alaturi de mountainpro!

   

Echipa internationala mountainpro

Acesta este un nou concept la care ne gandim de ceva vreme. Este vorba despre ghizi pe care ii cunoastem si in care avem incredere, oameni cu care am lucrat si care ne-au devenit prieteni apropiati. Daca sunteti in cautare de noi aventuri in apropierea locatiilor in care acestia activeaza va puteti baza pe sprijinul lor pentru a pune la cale amanuntele legate de planurile voastre.


Echipa Mountainpro: Ciprian Moruzan (RO) ghid montan atestat, Sebastian Sfabu (RO) ghid montan atestat, Marc Schertenleib (CH) ghid montan atestat, Gustavo Arenas (CL) ghid montan atestat, Jesper Berth (DK) ghid montan, Rudiger Steinke (DE) ghid de turism, Paul Andrews (US) ghid montan, si Steinthor Nielsson (IS) ghid montan.